Kurumsal Açık Arşiv

İstatistikler


İstatistikler

Toplam Ziyaretler

Görüntülemeler
Sodyum laktat ve thymol'un Aynalı sazan balığı (Cyprinus carpio l.)'ndan yapılan köftelerin bazı mikrobiyolojik, kimyasal ve duyusal nitelikleri üzerine etkisi / Effect of sodium lactate and thymol on some microbiological, chemical and sensory attributes of fish balls made from carp meat (cyprinus carpio L.) 1115

Aylık Toplam Ziyaretler

Ocak 2025 Şubat 2025 Mart 2025 Nisan 2025 Mayıs 2025 Haziran 2025 Temmuz 2025
Sodyum laktat ve thymol'un Aynalı sazan balığı (Cyprinus carpio l.)'ndan yapılan köftelerin bazı mikrobiyolojik, kimyasal ve duyusal nitelikleri üzerine etkisi / Effect of sodium lactate and thymol on some microbiological, chemical and sensory attributes of fish balls made from carp meat (cyprinus carpio L.) 26 26 21 19 54 19 42

Dosya Ziyaretleri

Görüntülemeler
334232.pdf 323

En İyi Ülke Görüntüleme

Görüntülemeler
United States 15
Türkiye 14
Bulgaria 12
Vietnam 12
Germany 11
France 5
Russia 3
Slovenia 2
China 1
Sweden 1

En İyi Şehir Görüntüleme

Görüntülemeler
Hanoi 12
Çanakkale 9
Oakland 7
Dearborn 1
Fairfield 1
Shenzhen 1

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE