| Görüntülemeler | |
|---|---|
| Sodyum laktat ve thymol'un Aynalı sazan balığı (Cyprinus carpio l.)'ndan yapılan köftelerin bazı mikrobiyolojik, kimyasal ve duyusal nitelikleri üzerine etkisi / Effect of sodium lactate and thymol on some microbiological, chemical and sensory attributes of fish balls made from carp meat (cyprinus carpio L.) | 1263 |
| Mayıs 2025 | Haziran 2025 | Temmuz 2025 | Ağustos 2025 | Eylül 2025 | Ekim 2025 | Kasım 2025 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sodyum laktat ve thymol'un Aynalı sazan balığı (Cyprinus carpio l.)'ndan yapılan köftelerin bazı mikrobiyolojik, kimyasal ve duyusal nitelikleri üzerine etkisi / Effect of sodium lactate and thymol on some microbiological, chemical and sensory attributes of fish balls made from carp meat (cyprinus carpio L.) | 54 | 19 | 51 | 24 | 63 | 27 | 25 |
| Görüntülemeler | |
|---|---|
| 334232.pdf | 343 |
| Görüntülemeler | |
|---|---|
| United States | 15 |
| Türkiye | 14 |
| Bulgaria | 12 |
| Vietnam | 12 |
| Germany | 11 |
| France | 5 |
| Russia | 3 |
| Slovenia | 2 |
| China | 1 |
| Sweden | 1 |
| Görüntülemeler | |
|---|---|
| Hanoi | 12 |
| Çanakkale | 9 |
| Oakland | 7 |
| Dearborn | 1 |
| Fairfield | 1 |
| Shenzhen | 1 |
Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE