Görüntülemeler | |
---|---|
Sodyum laktat ve thymol'un Aynalı sazan balığı (Cyprinus carpio l.)'ndan yapılan köftelerin bazı mikrobiyolojik, kimyasal ve duyusal nitelikleri üzerine etkisi / Effect of sodium lactate and thymol on some microbiological, chemical and sensory attributes of fish balls made from carp meat (cyprinus carpio L.) | 1111 |
Ocak 2025 | Şubat 2025 | Mart 2025 | Nisan 2025 | Mayıs 2025 | Haziran 2025 | Temmuz 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Sodyum laktat ve thymol'un Aynalı sazan balığı (Cyprinus carpio l.)'ndan yapılan köftelerin bazı mikrobiyolojik, kimyasal ve duyusal nitelikleri üzerine etkisi / Effect of sodium lactate and thymol on some microbiological, chemical and sensory attributes of fish balls made from carp meat (cyprinus carpio L.) | 26 | 26 | 21 | 19 | 54 | 19 | 38 |
Görüntülemeler | |
---|---|
334232.pdf | 323 |
Görüntülemeler | |
---|---|
United States | 15 |
Türkiye | 14 |
Bulgaria | 12 |
Vietnam | 12 |
Germany | 11 |
France | 5 |
Russia | 3 |
Slovenia | 2 |
China | 1 |
Sweden | 1 |
Görüntülemeler | |
---|---|
Hanoi | 12 |
Çanakkale | 9 |
Oakland | 7 |
Dearborn | 1 |
Fairfield | 1 |
Shenzhen | 1 |
Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE