dc.contributor.advisor | PROF. DR. BAHRİ PATIR | |
dc.contributor.author | EMİNE ÖZPOLAT | |
dc.date.accessioned | 2019-08-13T20:49:49Z | |
dc.date.available | 2019-08-13T20:49:49Z | |
dc.date.issued | 2006 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11508/19234 | |
dc.language.iso | Türkçe | |
dc.title | Vakum ambalajlı gökkuşağı alabalığı (Oncorhynchus mykiss walbaum,1792) havyarının üretimi ve muhafazası sırasında duyusal ile kimyasal kalitesinde meydana gelen değişimler / Changes in sensory and chemical quality in vacummed rainbow trout (Oncorhynchus mykiss walbaum,1792)when producing caviar and storageing | |
dc.contributor.YOKID | 182036 | |
dc.relation.publishinghaddress | Avlama ve İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı | |
dc.published.type | Ulusal |
University of Fırat
23119
Elazığ-Merkez
TURKEY