| Görüntülemeler | |
|---|---|
| Ardahan yöresinde üretilen bazı bal çeşitlerinin biyokimyasal analizi ve Saccarharomyces cerevisiae kültüründe besinsel değerinin ölçülmesi / Biochemical analysis of some honeys varieties in the region ardahan and measurement of nutritional volues in the Saccarharomyces cerevisiae culture media | 993 |
| Mayıs 2025 | Haziran 2025 | Temmuz 2025 | Ağustos 2025 | Eylül 2025 | Ekim 2025 | Kasım 2025 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Ardahan yöresinde üretilen bazı bal çeşitlerinin biyokimyasal analizi ve Saccarharomyces cerevisiae kültüründe besinsel değerinin ölçülmesi / Biochemical analysis of some honeys varieties in the region ardahan and measurement of nutritional volues in the Saccarharomyces cerevisiae culture media | 37 | 15 | 25 | 43 | 45 | 9 | 26 |
| Görüntülemeler | |
|---|---|
| 352522.pdf | 770 |
| Görüntülemeler | |
|---|---|
| Türkiye | 14 |
| Vietnam | 11 |
| Germany | 10 |
| United States | 9 |
| Bulgaria | 6 |
| France | 5 |
| China | 2 |
| Russia | 1 |
| Görüntülemeler | |
|---|---|
| Hanoi | 11 |
| Çanakkale | 9 |
| Fremont | 3 |
| Shenzhen | 2 |
| Ashburn | 1 |
| San Diego | 1 |
Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE