Kurumsal Açık Arşiv

Bazı tatlı su balıklarından iki farklı tütsüleme yöntemiyle üretilen sosislerin raf ömrünün belirlenmesi / Determination of shelf life for sausages produced from some freshwater fish with two different smoking methods


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor PROF. DR. BAHRİ PATIR
dc.contributor.author EMİNE ÖZPOLAT
dc.date.accessioned 2019-08-24T14:07:23Z
dc.date.available 2019-08-24T14:07:23Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/20622
dc.language.iso Türkçe
dc.title Bazı tatlı su balıklarından iki farklı tütsüleme yöntemiyle üretilen sosislerin raf ömrünün belirlenmesi / Determination of shelf life for sausages produced from some freshwater fish with two different smoking methods
dc.contributor.YOKID 438581
dc.relation.publishinghaddress Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE