Institutional Open Archives

Bazı tatlı su balıklarından iki farklı tütsüleme yöntemiyle üretilen sosislerin raf ömrünün belirlenmesi / Determination of shelf life for sausages produced from some freshwater fish with two different smoking methods


Show simple item record

dc.contributor.advisor PROF. DR. BAHRİ PATIR
dc.contributor.author EMİNE ÖZPOLAT
dc.date.accessioned 2019-08-24T14:07:23Z
dc.date.available 2019-08-24T14:07:23Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/20622
dc.language.iso Türkçe
dc.title Bazı tatlı su balıklarından iki farklı tütsüleme yöntemiyle üretilen sosislerin raf ömrünün belirlenmesi / Determination of shelf life for sausages produced from some freshwater fish with two different smoking methods
dc.contributor.YOKID 438581
dc.relation.publishinghaddress Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

University of Fırat
23119
Elazığ-Merkez
TURKEY