Kurumsal Açık Arşiv

Kiraz (Prunus avium), çilek (Fragaria vesca) ve kızılcık (Cornus mas L.) meyvelerindeki antosiyanin bileşiklerinin HPLC-ESI-MS ile tayini ve karakterizasyonu / Determination and characterization of anthocyanin compounds in cherry (Prunus avium), strawberry (Fragaria vesca) and cranberry (Cornus masLl.) fruits by HPLC-ESI-MS


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor PROF. DR. MEHMET YAMAN
dc.contributor.author NAGİHAN MEHPARE KARAASLAN
dc.date.accessioned 2019-08-24T14:07:20Z
dc.date.available 2019-08-24T14:07:20Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/20599
dc.language.iso Türkçe
dc.title Kiraz (Prunus avium), çilek (Fragaria vesca) ve kızılcık (Cornus mas L.) meyvelerindeki antosiyanin bileşiklerinin HPLC-ESI-MS ile tayini ve karakterizasyonu / Determination and characterization of anthocyanin compounds in cherry (Prunus avium), strawberry (Fragaria vesca) and cranberry (Cornus masLl.) fruits by HPLC-ESI-MS
dc.contributor.YOKID 425048
dc.relation.publishinghaddress Kimya Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE