Görüntülemeler | |
---|---|
Kiraz (Prunus avium), çilek (Fragaria vesca) ve kızılcık (Cornus mas L.) meyvelerindeki antosiyanin bileşiklerinin HPLC-ESI-MS ile tayini ve karakterizasyonu / Determination and characterization of anthocyanin compounds in cherry (Prunus avium), strawberry (Fragaria vesca) and cranberry (Cornus masLl.) fruits by HPLC-ESI-MS | 1185 |
Ocak 2025 | Şubat 2025 | Mart 2025 | Nisan 2025 | Mayıs 2025 | Haziran 2025 | Temmuz 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Kiraz (Prunus avium), çilek (Fragaria vesca) ve kızılcık (Cornus mas L.) meyvelerindeki antosiyanin bileşiklerinin HPLC-ESI-MS ile tayini ve karakterizasyonu / Determination and characterization of anthocyanin compounds in cherry (Prunus avium), strawberry (Fragaria vesca) and cranberry (Cornus masLl.) fruits by HPLC-ESI-MS | 32 | 25 | 32 | 40 | 60 | 28 | 39 |
Görüntülemeler | |
---|---|
302363.pdf | 565 |
Görüntülemeler | |
---|---|
Türkiye | 33 |
Vietnam | 12 |
Germany | 9 |
United States | 9 |
Bulgaria | 7 |
France | 5 |
China | 3 |
EU | 1 |
Russia | 1 |
Görüntülemeler | |
---|---|
Hanoi | 12 |
Çanakkale | 7 |
Istanbul | 3 |
Shenzhen | 3 |
Dearborn | 2 |
Ankara | 1 |
Cambridge | 1 |
Denizli | 1 |
Izmir | 1 |
Oakland | 1 |
Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE