Kurumsal Açık Arşiv

Kayısının osmotik dehidrasyonu ve kurutmaya etkisi / The osmotic dehydration of apricot and its effect on drying


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor DOÇ.DR. İNCİ TÜRK TOĞRUL
dc.contributor.author AYŞE İSPİR
dc.date.accessioned 2019-08-13T20:49:53Z
dc.date.available 2019-08-13T20:49:53Z
dc.date.issued 2006
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/19261
dc.language.iso Türkçe
dc.title Kayısının osmotik dehidrasyonu ve kurutmaya etkisi / The osmotic dehydration of apricot and its effect on drying
dc.contributor.YOKID 182213
dc.relation.publishinghaddress Kimya Mühendisliği Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE