dc.contributor.advisor | PROF.DR. İ. HALİL ÇERÇİ | |
dc.contributor.author | PINAR TATLI | |
dc.date.accessioned | 2019-06-03T17:14:53Z | |
dc.date.available | 2019-06-03T17:14:53Z | |
dc.date.issued | 1999 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11508/14446 | |
dc.language.iso | Türkçe | |
dc.title | Toklularda iki farklı protein ve kaba yem kaynağının besi performansı, ham besin maddelerinin sindirilme derecesi ve ruminal fermentasyon üzerine etkisi / The effect of two different protein and roughage feed sources on feedlot performance, digestibility of nutrient and fuminal fermantation in lambs | |
dc.contributor.YOKID | 80010 | |
dc.relation.publishinghaddress | Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları Anabilim Dalı | |
dc.published.type | Ulusal |
Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE