Kurumsal Açık Arşiv

Piliç sosislerinin raf ömrüne modifiye atmosfer paketleme koşullarında biyokoruyucu kültür uygulamasının etkisi / Effect of bi?opreservati?ve cultures and modi?fi?ed atmosphere packagi?ng on the shelf li?fe of chi?cken cocktai?l sausage


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor PROF. DR. MEHMET ÇALICIOĞLU
dc.contributor.author SEVGİ ATAŞ
dc.date.accessioned 2019-06-03T16:41:54Z
dc.date.available 2019-06-03T16:41:54Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/12913
dc.language.iso Türkçe
dc.title Piliç sosislerinin raf ömrüne modifiye atmosfer paketleme koşullarında biyokoruyucu kültür uygulamasının etkisi / Effect of bi?opreservati?ve cultures and modi?fi?ed atmosphere packagi?ng on the shelf li?fe of chi?cken cocktai?l sausage
dc.contributor.YOKID 10201884
dc.relation.publishinghaddress Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE