Institutional Open Archives

Piliç sosislerinin raf ömrüne modifiye atmosfer paketleme koşullarında biyokoruyucu kültür uygulamasının etkisi / Effect of bi?opreservati?ve cultures and modi?fi?ed atmosphere packagi?ng on the shelf li?fe of chi?cken cocktai?l sausage


Show simple item record

dc.contributor.advisor PROF. DR. MEHMET ÇALICIOĞLU
dc.contributor.author SEVGİ ATAŞ
dc.date.accessioned 2019-06-03T16:41:54Z
dc.date.available 2019-06-03T16:41:54Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/12913
dc.language.iso Türkçe
dc.title Piliç sosislerinin raf ömrüne modifiye atmosfer paketleme koşullarında biyokoruyucu kültür uygulamasının etkisi / Effect of bi?opreservati?ve cultures and modi?fi?ed atmosphere packagi?ng on the shelf li?fe of chi?cken cocktai?l sausage
dc.contributor.YOKID 10201884
dc.relation.publishinghaddress Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

University of Fırat
23119
Elazığ-Merkez
TURKEY