Kurumsal Açık Arşiv

Ratlarda yüksek fruktozlu mısır şurubu tüketimine bağlı oluşan damar hasarı üzerine caffeıc acid phenethyl ester (CAPE)'in etkisi / Effect of caffeic acid phenethyl ester (CAPE) on vascular damage caused by consumption of High-Fructose Corn Syrup in rats


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor DOÇ. DR. MEHMET KAYA ÖZER
dc.contributor.author ABDURRAHMAN GÜN
dc.date.accessioned 2019-06-03T16:41:34Z
dc.date.available 2019-06-03T16:41:34Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/12707
dc.language.iso Türkçe
dc.title Ratlarda yüksek fruktozlu mısır şurubu tüketimine bağlı oluşan damar hasarı üzerine caffeıc acid phenethyl ester (CAPE)'in etkisi / Effect of caffeic acid phenethyl ester (CAPE) on vascular damage caused by consumption of High-Fructose Corn Syrup in rats
dc.contributor.YOKID 10044086
dc.relation.publishinghaddress Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE