Kurumsal Açık Arşiv

Sodyum laktat ve thymol'un Aynalı sazan balığı (Cyprinus carpio l.)'ndan yapılan köftelerin bazı mikrobiyolojik, kimyasal ve duyusal nitelikleri üzerine etkisi / Effect of sodium lactate and thymol on some microbiological, chemical and sensory attributes of fish balls made from carp meat (cyprinus carpio L.)


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor YRD. DOÇ. DR. OSMAN İRFAN İLHAK
dc.contributor.author PELİN EROL
dc.date.accessioned 2019-06-03T16:41:31Z
dc.date.available 2019-06-03T16:41:31Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/12667
dc.language.iso Türkçe
dc.title Sodyum laktat ve thymol'un Aynalı sazan balığı (Cyprinus carpio l.)'ndan yapılan köftelerin bazı mikrobiyolojik, kimyasal ve duyusal nitelikleri üzerine etkisi / Effect of sodium lactate and thymol on some microbiological, chemical and sensory attributes of fish balls made from carp meat (cyprinus carpio L.)
dc.contributor.YOKID 10001559
dc.relation.publishinghaddress Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE