dc.contributor.advisor | YRD. DOÇ. DR. OSMAN İRFAN İLHAK | |
dc.contributor.author | PELİN EROL | |
dc.date.accessioned | 2019-06-03T16:41:31Z | |
dc.date.available | 2019-06-03T16:41:31Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11508/12667 | |
dc.language.iso | Türkçe | |
dc.title | Sodyum laktat ve thymol'un Aynalı sazan balığı (Cyprinus carpio l.)'ndan yapılan köftelerin bazı mikrobiyolojik, kimyasal ve duyusal nitelikleri üzerine etkisi / Effect of sodium lactate and thymol on some microbiological, chemical and sensory attributes of fish balls made from carp meat (cyprinus carpio L.) | |
dc.contributor.YOKID | 10001559 | |
dc.relation.publishinghaddress | Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı | |
dc.published.type | Ulusal |
Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE