Kurumsal Açık Arşiv

Yumurta tavuklarında rasyona ilave edilen farklı organik krom formlarının ovaryum glukoz taşıyıcıları ve ısı şok proteinleri üzerine etkileri / The effects of dietary supplementation of different organic chromium forms on glucose transporters and heat shock proteins in the ovary of laying hens


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor YRD. DOÇ. DR. MEHMET TUZCU ; PROF. DR. KAZİM ŞAHİN
dc.contributor.author OĞUZHAN ÖZDEMİR
dc.date.accessioned 2019-08-24T14:18:07Z
dc.date.available 2019-08-24T14:18:07Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/20833
dc.language.iso Türkçe
dc.title Yumurta tavuklarında rasyona ilave edilen farklı organik krom formlarının ovaryum glukoz taşıyıcıları ve ısı şok proteinleri üzerine etkileri / The effects of dietary supplementation of different organic chromium forms on glucose transporters and heat shock proteins in the ovary of laying hens
dc.contributor.YOKID 10170927
dc.relation.publishinghaddress Biyoloji Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE