Kurumsal Açık Arşiv

Farklı esansiyel yağlar ve kitosan ile hazırlanan filmlerle ambalajlanmış Luciobarbus esocinus filetolarının 2±1°c'de raf ömrünün araştırılması / The investigation of shelf life at 2±1°c of Luciobarbus esocinus fillets packaged with films prepared addition of different essential oils and chitosan


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor DOÇ. DR. AYŞE GÜREL İNANLI
dc.contributor.author NERMİN KARATON KUZGUN
dc.date.accessioned 2019-08-24T14:14:46Z
dc.date.available 2019-08-24T14:14:46Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/20704
dc.language.iso Türkçe
dc.title Farklı esansiyel yağlar ve kitosan ile hazırlanan filmlerle ambalajlanmış Luciobarbus esocinus filetolarının 2±1°c'de raf ömrünün araştırılması / The investigation of shelf life at 2±1°c of Luciobarbus esocinus fillets packaged with films prepared addition of different essential oils and chitosan
dc.contributor.YOKID 10056700
dc.relation.publishinghaddress Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE