Kurumsal Açık Arşiv

Bazı esansiyel yağların tütsülenmiş ve vakum paketlenmiş gökkuşağı alabalığı (Oncorhynchus mykiss) filetolarının raf ömrüne etkisi / The effect of some essential oils on the shelf life of smoked and vacummed rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fillets


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor DOÇ. DR. ÖKKEŞ YILMAZ ; PROF. DR. BAHRİ PATIR
dc.contributor.author ÖZLEM EMİR ÇOBAN
dc.date.accessioned 2019-08-24T13:54:07Z
dc.date.available 2019-08-24T13:54:07Z
dc.date.issued 2010
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/20537
dc.language.iso Türkçe
dc.title Bazı esansiyel yağların tütsülenmiş ve vakum paketlenmiş gökkuşağı alabalığı (Oncorhynchus mykiss) filetolarının raf ömrüne etkisi / The effect of some essential oils on the shelf life of smoked and vacummed rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fillets
dc.contributor.YOKID 377996
dc.relation.publishinghaddress Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE