dc.contributor.advisor | DOÇ. DR. ÖKKEŞ YILMAZ ; PROF. DR. BAHRİ PATIR | |
dc.contributor.author | ÖZLEM EMİR ÇOBAN | |
dc.date.accessioned | 2019-08-24T13:54:07Z | |
dc.date.available | 2019-08-24T13:54:07Z | |
dc.date.issued | 2010 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11508/20537 | |
dc.language.iso | Türkçe | |
dc.title | Bazı esansiyel yağların tütsülenmiş ve vakum paketlenmiş gökkuşağı alabalığı (Oncorhynchus mykiss) filetolarının raf ömrüne etkisi / The effect of some essential oils on the shelf life of smoked and vacummed rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fillets | |
dc.contributor.YOKID | 377996 | |
dc.relation.publishinghaddress | Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı | |
dc.published.type | Ulusal |
Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE