Institutional Open Archives

Bazı esansiyel yağların tütsülenmiş ve vakum paketlenmiş gökkuşağı alabalığı (Oncorhynchus mykiss) filetolarının raf ömrüne etkisi / The effect of some essential oils on the shelf life of smoked and vacummed rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fillets


Show simple item record

dc.contributor.advisor DOÇ. DR. ÖKKEŞ YILMAZ ; PROF. DR. BAHRİ PATIR
dc.contributor.author ÖZLEM EMİR ÇOBAN
dc.date.accessioned 2019-08-24T13:54:07Z
dc.date.available 2019-08-24T13:54:07Z
dc.date.issued 2010
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/20537
dc.language.iso Türkçe
dc.title Bazı esansiyel yağların tütsülenmiş ve vakum paketlenmiş gökkuşağı alabalığı (Oncorhynchus mykiss) filetolarının raf ömrüne etkisi / The effect of some essential oils on the shelf life of smoked and vacummed rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fillets
dc.contributor.YOKID 377996
dc.relation.publishinghaddress Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

University of Fırat
23119
Elazığ-Merkez
TURKEY