Kurumsal Açık Arşiv

Yüksek sıcaklıkta hazırlanmış gıdalarda organik kanserojen maddelerin HPLC-MS ile tayini / Determination of organic cancerogen compounds in foodstuffs cooked at high temperatures by HPLC-MS


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor PROF. DR. MEHMET YAMAN
dc.contributor.author MUHARREM İNCE
dc.date.accessioned 2019-08-24T13:53:59Z
dc.date.available 2019-08-24T13:53:59Z
dc.date.issued 2008
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/20468
dc.language.iso Türkçe
dc.title Yüksek sıcaklıkta hazırlanmış gıdalarda organik kanserojen maddelerin HPLC-MS ile tayini / Determination of organic cancerogen compounds in foodstuffs cooked at high temperatures by HPLC-MS
dc.contributor.YOKID 324980
dc.relation.publishinghaddress Kimya Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE