Kurumsal Açık Arşiv

Tütsülenmiş aynalı sazan (Cyprinus carpio L.) filetolarının bazı kimyasal ve duyusal özelliklerinin belirlenmesi / The determination of some chemical and sensory characteristics of smoked mirror carp (Cyprinus carpiyo L.) fillets


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor PROF.DR. BAHRİ PATIR
dc.contributor.author MUHSİNE DUMAN
dc.date.accessioned 2019-08-24T13:49:16Z
dc.date.available 2019-08-24T13:49:16Z
dc.date.issued 2004
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/20314
dc.language.iso Türkçe
dc.title Tütsülenmiş aynalı sazan (Cyprinus carpio L.) filetolarının bazı kimyasal ve duyusal özelliklerinin belirlenmesi / The determination of some chemical and sensory characteristics of smoked mirror carp (Cyprinus carpiyo L.) fillets
dc.contributor.YOKID 167364
dc.relation.publishinghaddress Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE