dc.contributor.advisor | PROF.DR. BAHRİ PATIR | |
dc.contributor.author | MUHSİNE DUMAN | |
dc.date.accessioned | 2019-08-24T13:49:16Z | |
dc.date.available | 2019-08-24T13:49:16Z | |
dc.date.issued | 2004 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11508/20314 | |
dc.language.iso | Türkçe | |
dc.title | Tütsülenmiş aynalı sazan (Cyprinus carpio L.) filetolarının bazı kimyasal ve duyusal özelliklerinin belirlenmesi / The determination of some chemical and sensory characteristics of smoked mirror carp (Cyprinus carpiyo L.) fillets | |
dc.contributor.YOKID | 167364 | |
dc.relation.publishinghaddress | Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı | |
dc.published.type | Ulusal |
Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE