Institutional Open Archives

Tütsülenmiş aynalı sazan (Cyprinus carpio L.) filetolarının bazı kimyasal ve duyusal özelliklerinin belirlenmesi / The determination of some chemical and sensory characteristics of smoked mirror carp (Cyprinus carpiyo L.) fillets


Show simple item record

dc.contributor.advisor PROF.DR. BAHRİ PATIR
dc.contributor.author MUHSİNE DUMAN
dc.date.accessioned 2019-08-24T13:49:16Z
dc.date.available 2019-08-24T13:49:16Z
dc.date.issued 2004
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/20314
dc.language.iso Türkçe
dc.title Tütsülenmiş aynalı sazan (Cyprinus carpio L.) filetolarının bazı kimyasal ve duyusal özelliklerinin belirlenmesi / The determination of some chemical and sensory characteristics of smoked mirror carp (Cyprinus carpiyo L.) fillets
dc.contributor.YOKID 167364
dc.relation.publishinghaddress Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

University of Fırat
23119
Elazığ-Merkez
TURKEY