Kurumsal Açık Arşiv

Asetilsalisilik asit uygulamasının fasulye (phaseolus vulgaris L.) çeliklerinde tuzun etkisine karşı yarattığı bazı fizyolojik etkiler ve bu etkilerin biyokimyasal ilişkilerinin araştırması / Some physiological effects created by asa application as response to salt effect at the bean (phaseolus vulgaris L.) shoots and analyses of biochemical relations of this effects


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor Y.DOÇ.DR. ÖMER MUNZUROĞLU
dc.contributor.author SONGÜL ÇANAKÇI
dc.date.accessioned 2019-08-24T13:39:35Z
dc.date.available 2019-08-24T13:39:35Z
dc.date.issued 2001
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/20216
dc.language.iso Türkçe
dc.title Asetilsalisilik asit uygulamasının fasulye (phaseolus vulgaris L.) çeliklerinde tuzun etkisine karşı yarattığı bazı fizyolojik etkiler ve bu etkilerin biyokimyasal ilişkilerinin araştırması / Some physiological effects created by asa application as response to salt effect at the bean (phaseolus vulgaris L.) shoots and analyses of biochemical relations of this effects
dc.contributor.YOKID 119935
dc.relation.publishinghaddress Diğer
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE