Kurumsal Açık Arşiv

Portakal kabuğu pektininin fizikokimyasal özellikleri ve pektin ekstraktının sabit basınç filtrasyonu /


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor DOÇ.DR. NURHAN ARSLAN
dc.contributor.author FİLİZ KAR
dc.date.accessioned 2019-08-24T13:15:22Z
dc.date.available 2019-08-24T13:15:22Z
dc.date.issued 1998
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/19364
dc.language.iso Türkçe
dc.title Portakal kabuğu pektininin fizikokimyasal özellikleri ve pektin ekstraktının sabit basınç filtrasyonu /
dc.contributor.YOKID 77622
dc.relation.publishinghaddress Kimya Mühendisliği Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE