Kurumsal Açık Arşiv

Balık pastırması üretimi ve kalite parametrelerinin belirlenmesi / null


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor PROF. DR. TÜRKER AŞAN
dc.contributor.author AYDIN YAPAR
dc.date.accessioned 2019-08-24T13:15:02Z
dc.date.available 2019-08-24T13:15:02Z
dc.date.issued 1993
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/19279
dc.language.iso Türkçe
dc.title Balık pastırması üretimi ve kalite parametrelerinin belirlenmesi / null
dc.contributor.YOKID 28653
dc.relation.publishinghaddress Diğer
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE