Kurumsal Açık Arşiv

Vakum ambalajlı gökkuşağı alabalığı (Oncorhynchus mykiss walbaum,1792) havyarının üretimi ve muhafazası sırasında duyusal ile kimyasal kalitesinde meydana gelen değişimler / Changes in sensory and chemical quality in vacummed rainbow trout (Oncorhynchus mykiss walbaum,1792)when producing caviar and storageing


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor PROF. DR. BAHRİ PATIR
dc.contributor.author EMİNE ÖZPOLAT
dc.date.accessioned 2019-08-13T20:49:49Z
dc.date.available 2019-08-13T20:49:49Z
dc.date.issued 2006
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/19234
dc.language.iso Türkçe
dc.title Vakum ambalajlı gökkuşağı alabalığı (Oncorhynchus mykiss walbaum,1792) havyarının üretimi ve muhafazası sırasında duyusal ile kimyasal kalitesinde meydana gelen değişimler / Changes in sensory and chemical quality in vacummed rainbow trout (Oncorhynchus mykiss walbaum,1792)when producing caviar and storageing
dc.contributor.YOKID 182036
dc.relation.publishinghaddress Avlama ve İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE