Kurumsal Açık Arşiv

Arı ürünlerinin (bal, arı sütü, polen ve propolis) mikrofloralarının ve antimikrobiyal aktivitelerinin incelenmesi / The study of bee products (honey, royal jelly, polen and propolis) microphlora and antimicrobial activities


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor Y.DOÇ.DR. NAZMİ GÜR
dc.contributor.author NEVAL BAYRAK
dc.date.accessioned 2019-08-13T20:49:19Z
dc.date.available 2019-08-13T20:49:19Z
dc.date.issued 2005
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/19090
dc.language.iso Türkçe
dc.title Arı ürünlerinin (bal, arı sütü, polen ve propolis) mikrofloralarının ve antimikrobiyal aktivitelerinin incelenmesi / The study of bee products (honey, royal jelly, polen and propolis) microphlora and antimicrobial activities
dc.contributor.YOKID 190910
dc.relation.publishinghaddress Biyoloji Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE