dc.contributor.advisor | PROF.DR. BAHRİ PATIR | |
dc.contributor.author | ÖZLEM EMİR ÇOBAN | |
dc.date.accessioned | 2019-08-13T20:49:14Z | |
dc.date.available | 2019-08-13T20:49:14Z | |
dc.date.issued | 2004 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11508/19046 | |
dc.language.iso | Türkçe | |
dc.title | Elazığ'da tüketime sunulan balıklarda histamin düzeyi ile diğer bazı kimyasal kalite parametrelerinin araştırılması / Investigation of histamine level and some chemical quality parameters in fresh fish consumed in Elazığ city | |
dc.contributor.YOKID | 167252 | |
dc.relation.publishinghaddress | Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı | |
dc.published.type | Ulusal |
Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE