Kurumsal Açık Arşiv

Elazığ'da tüketime sunulan balıklarda histamin düzeyi ile diğer bazı kimyasal kalite parametrelerinin araştırılması / Investigation of histamine level and some chemical quality parameters in fresh fish consumed in Elazığ city


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor PROF.DR. BAHRİ PATIR
dc.contributor.author ÖZLEM EMİR ÇOBAN
dc.date.accessioned 2019-08-13T20:49:14Z
dc.date.available 2019-08-13T20:49:14Z
dc.date.issued 2004
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/19046
dc.language.iso Türkçe
dc.title Elazığ'da tüketime sunulan balıklarda histamin düzeyi ile diğer bazı kimyasal kalite parametrelerinin araştırılması / Investigation of histamine level and some chemical quality parameters in fresh fish consumed in Elazığ city
dc.contributor.YOKID 167252
dc.relation.publishinghaddress Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE