Kurumsal Açık Arşiv

Ratlara verilen İzmir kekiği (Origanum smyrnaeum) ve mısır püskülünün (Stylus maydis) lipit bileşenlerine etkisi / Influence of dietary Origanum smyrnaeum and Stylus maydis on the levels of components


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor DOÇ.DR. SAİT ÇELİK
dc.contributor.author UĞUR YILDIZ
dc.date.accessioned 2019-08-13T20:48:33Z
dc.date.available 2019-08-13T20:48:33Z
dc.date.issued 2002
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/18857
dc.language.iso Türkçe
dc.title Ratlara verilen İzmir kekiği (Origanum smyrnaeum) ve mısır püskülünün (Stylus maydis) lipit bileşenlerine etkisi / Influence of dietary Origanum smyrnaeum and Stylus maydis on the levels of components
dc.contributor.YOKID 125062
dc.relation.publishinghaddress Diğer
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE