dc.contributor.advisor | DOÇ.DR. SAİT ÇELİK | |
dc.contributor.author | UĞUR YILDIZ | |
dc.date.accessioned | 2019-08-13T20:48:33Z | |
dc.date.available | 2019-08-13T20:48:33Z | |
dc.date.issued | 2002 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11508/18857 | |
dc.language.iso | Türkçe | |
dc.title | Ratlara verilen İzmir kekiği (Origanum smyrnaeum) ve mısır püskülünün (Stylus maydis) lipit bileşenlerine etkisi / Influence of dietary Origanum smyrnaeum and Stylus maydis on the levels of components | |
dc.contributor.YOKID | 125062 | |
dc.relation.publishinghaddress | Diğer | |
dc.published.type | Ulusal |
Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE