Kurumsal Açık Arşiv

Şarap taslarından potasyum hidrojen tartarat, tartarik asit ve rochelle tuzunun kazanılması / The Recovery of potassium hydrogen tartrate, tartaric acid and rochelle salt from wine-stones


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor DOÇ.DR. İBRAHİM PEKER
dc.contributor.author FİLİZ UTLU
dc.date.accessioned 2019-08-13T20:48:20Z
dc.date.available 2019-08-13T20:48:20Z
dc.date.issued 1993
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/18766
dc.language.iso Türkçe
dc.title Şarap taslarından potasyum hidrojen tartarat, tartarik asit ve rochelle tuzunun kazanılması / The Recovery of potassium hydrogen tartrate, tartaric acid and rochelle salt from wine-stones
dc.contributor.YOKID 29542
dc.relation.publishinghaddress Diğer
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE