Kurumsal Açık Arşiv

Alüminyum kaplardan yemeklere ve diğer yiyeceklere geçen alüminyum miktarının belirlenmesi ve değerlendirilmesi / Determination and evaluation of the amount of aluminium contained in the meal and other foods cooked in the aluminium utensils


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor DOÇ. DR. MEHMET YAMAN
dc.contributor.author MEHMET GÜNEŞ
dc.date.accessioned 2019-08-13T20:48:11Z
dc.date.available 2019-08-13T20:48:11Z
dc.date.issued 2001
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/18693
dc.language.iso Türkçe
dc.title Alüminyum kaplardan yemeklere ve diğer yiyeceklere geçen alüminyum miktarının belirlenmesi ve değerlendirilmesi / Determination and evaluation of the amount of aluminium contained in the meal and other foods cooked in the aluminium utensils
dc.contributor.YOKID 119792
dc.relation.publishinghaddress Kimya Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE