dc.contributor.advisor | DOÇ. DR. MEHMET YAMAN | |
dc.contributor.author | MEHMET GÜNEŞ | |
dc.date.accessioned | 2019-08-13T20:48:11Z | |
dc.date.available | 2019-08-13T20:48:11Z | |
dc.date.issued | 2001 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11508/18693 | |
dc.language.iso | Türkçe | |
dc.title | Alüminyum kaplardan yemeklere ve diğer yiyeceklere geçen alüminyum miktarının belirlenmesi ve değerlendirilmesi / Determination and evaluation of the amount of aluminium contained in the meal and other foods cooked in the aluminium utensils | |
dc.contributor.YOKID | 119792 | |
dc.relation.publishinghaddress | Kimya Anabilim Dalı | |
dc.published.type | Ulusal |
Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE