Institutional Open Archives

Alüminyum kaplardan yemeklere ve diğer yiyeceklere geçen alüminyum miktarının belirlenmesi ve değerlendirilmesi / Determination and evaluation of the amount of aluminium contained in the meal and other foods cooked in the aluminium utensils


Show simple item record

dc.contributor.advisor DOÇ. DR. MEHMET YAMAN
dc.contributor.author MEHMET GÜNEŞ
dc.date.accessioned 2019-08-13T20:48:11Z
dc.date.available 2019-08-13T20:48:11Z
dc.date.issued 2001
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/18693
dc.language.iso Türkçe
dc.title Alüminyum kaplardan yemeklere ve diğer yiyeceklere geçen alüminyum miktarının belirlenmesi ve değerlendirilmesi / Determination and evaluation of the amount of aluminium contained in the meal and other foods cooked in the aluminium utensils
dc.contributor.YOKID 119792
dc.relation.publishinghaddress Kimya Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

University of Fırat
23119
Elazığ-Merkez
TURKEY