Kurumsal Açık Arşiv

Değişik üç anestetik maddenin farklı konsantrasyon ve sıcaklıklarda pullu sazan balıkları (Cyprinus carpio L.) üzerindeki etkileri / The Effects of three different anaesthetics of various concentrations and temperature on scaly carp (Cyprinus carpio L.)


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor PROF.DR. GÜRKAN EKİNGEN
dc.contributor.author SULTAN ERBUCAN
dc.date.accessioned 2019-08-13T20:47:39Z
dc.date.available 2019-08-13T20:47:39Z
dc.date.issued 1993
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/18577
dc.language.iso Türkçe
dc.title Değişik üç anestetik maddenin farklı konsantrasyon ve sıcaklıklarda pullu sazan balıkları (Cyprinus carpio L.) üzerindeki etkileri / The Effects of three different anaesthetics of various concentrations and temperature on scaly carp (Cyprinus carpio L.)
dc.contributor.YOKID 28166
dc.relation.publishinghaddress Diğer
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE