Institutional Open Archives

Değişik üç anestetik maddenin farklı konsantrasyon ve sıcaklıklarda pullu sazan balıkları (Cyprinus carpio L.) üzerindeki etkileri / The Effects of three different anaesthetics of various concentrations and temperature on scaly carp (Cyprinus carpio L.)


Show simple item record

dc.contributor.advisor PROF.DR. GÜRKAN EKİNGEN
dc.contributor.author SULTAN ERBUCAN
dc.date.accessioned 2019-08-13T20:47:39Z
dc.date.available 2019-08-13T20:47:39Z
dc.date.issued 1993
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/18577
dc.language.iso Türkçe
dc.title Değişik üç anestetik maddenin farklı konsantrasyon ve sıcaklıklarda pullu sazan balıkları (Cyprinus carpio L.) üzerindeki etkileri / The Effects of three different anaesthetics of various concentrations and temperature on scaly carp (Cyprinus carpio L.)
dc.contributor.YOKID 28166
dc.relation.publishinghaddress Diğer
dc.published.type Ulusal


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

University of Fırat
23119
Elazığ-Merkez
TURKEY