Kurumsal Açık Arşiv

Comparison of imported and local for the determination of elements in red meat in Iraq using XRF technique / Irak'ta üretilen ve ithal edilen kırmızı etlerdeki bazı elementlerin XRF tekniği kullanılarak tayin edilmesi ve karşılaştırılması


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor PROF. DR. ALİ ÖLÇÜCÜ
dc.contributor.author MOUSA RASHID ALİ
dc.date.accessioned 2019-08-13T20:46:25Z
dc.date.available 2019-08-13T20:46:25Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/18260
dc.language.iso İngilizce
dc.title Comparison of imported and local for the determination of elements in red meat in Iraq using XRF technique / Irak'ta üretilen ve ithal edilen kırmızı etlerdeki bazı elementlerin XRF tekniği kullanılarak tayin edilmesi ve karşılaştırılması
dc.contributor.YOKID 10176426
dc.relation.publishinghaddress Kimya Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE