dc.contributor.advisor | PROF. DR. ALİ ÖLÇÜCÜ | |
dc.contributor.author | MOUSA RASHID ALİ | |
dc.date.accessioned | 2019-08-13T20:46:25Z | |
dc.date.available | 2019-08-13T20:46:25Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11508/18260 | |
dc.language.iso | İngilizce | |
dc.title | Comparison of imported and local for the determination of elements in red meat in Iraq using XRF technique / Irak'ta üretilen ve ithal edilen kırmızı etlerdeki bazı elementlerin XRF tekniği kullanılarak tayin edilmesi ve karşılaştırılması | |
dc.contributor.YOKID | 10176426 | |
dc.relation.publishinghaddress | Kimya Anabilim Dalı | |
dc.published.type | Ulusal |
Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE