Kurumsal Açık Arşiv

Suyun sertliğinin sitrik asitle modifiye edilmiş badem kabuğu kullanılarak giderilmesi / Elimination of water hardness using citric acid modified almond shell


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor DOÇ. DR. NAZMİ GÜR
dc.contributor.author ELİF ÇİÇEK DÜLEK
dc.date.accessioned 2019-08-13T20:46:07Z
dc.date.available 2019-08-13T20:46:07Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/18135
dc.language.iso Türkçe
dc.title Suyun sertliğinin sitrik asitle modifiye edilmiş badem kabuğu kullanılarak giderilmesi / Elimination of water hardness using citric acid modified almond shell
dc.contributor.YOKID 10167314
dc.relation.publishinghaddress Biyomühendislik Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE