Kurumsal Açık Arşiv

Determination of total antioxidant capacity, amount of vitamins and amino acids with some peptides in different type of eggs / Değişik yumurtalardan total antioksidan kapasitesinin vitaminler, aminoasit ve diğer peptitlerin belirlenmesi


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor PROF. DR. FİKRET KARATAŞ
dc.contributor.author AMINU HARUNA TELA
dc.date.accessioned 2019-08-13T20:45:58Z
dc.date.available 2019-08-13T20:45:58Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/18051
dc.language.iso İngilizce
dc.title Determination of total antioxidant capacity, amount of vitamins and amino acids with some peptides in different type of eggs / Değişik yumurtalardan total antioksidan kapasitesinin vitaminler, aminoasit ve diğer peptitlerin belirlenmesi
dc.contributor.YOKID 10140878
dc.relation.publishinghaddress Kimya Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE