dc.contributor.advisor | PROF. DR. FİKRET KARATAŞ | |
dc.contributor.author | ÖZGE ELİTAŞ | |
dc.date.accessioned | 2019-08-13T20:45:57Z | |
dc.date.available | 2019-08-13T20:45:57Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11508/18046 | |
dc.language.iso | Türkçe | |
dc.title | Patates kızartmalarında akrilamid oluşumuna geven (Astragalus bisculcatus ) ve sarımsak (Allium satium L.) bitkilerinin etkilerinin araştırılması / Investigating the effects of Astragalus bisculcatus and Allium satium L. plants on the formation of acrylamide in fried potatoes | |
dc.contributor.YOKID | 10142456 | |
dc.relation.publishinghaddress | Kimya Anabilim Dalı | |
dc.published.type | Ulusal |
Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE