Kurumsal Açık Arşiv

Patates kızartmalarında akrilamid oluşumuna geven (Astragalus bisculcatus ) ve sarımsak (Allium satium L.) bitkilerinin etkilerinin araştırılması / Investigating the effects of Astragalus bisculcatus and Allium satium L. plants on the formation of acrylamide in fried potatoes


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor PROF. DR. FİKRET KARATAŞ
dc.contributor.author ÖZGE ELİTAŞ
dc.date.accessioned 2019-08-13T20:45:57Z
dc.date.available 2019-08-13T20:45:57Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/18046
dc.language.iso Türkçe
dc.title Patates kızartmalarında akrilamid oluşumuna geven (Astragalus bisculcatus ) ve sarımsak (Allium satium L.) bitkilerinin etkilerinin araştırılması / Investigating the effects of Astragalus bisculcatus and Allium satium L. plants on the formation of acrylamide in fried potatoes
dc.contributor.YOKID 10142456
dc.relation.publishinghaddress Kimya Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE