Kurumsal Açık Arşiv

Peynir bileşimine giren süt türlerinin poliakrilamid jel elektroforezi (PAGE) ile tespit edilmesi / Determination of milk species in cheese using by polyacrylamide gel electrophoresis (PAGE)


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor PROF.DR. CENGİZ SARIGÖL
dc.contributor.author ZAFER GÖNÜLALAN
dc.date.accessioned 2019-06-03T17:14:43Z
dc.date.available 2019-06-03T17:14:43Z
dc.date.issued 1998
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/14335
dc.language.iso Türkçe
dc.title Peynir bileşimine giren süt türlerinin poliakrilamid jel elektroforezi (PAGE) ile tespit edilmesi / Determination of milk species in cheese using by polyacrylamide gel electrophoresis (PAGE)
dc.contributor.YOKID 79471
dc.relation.publishinghaddress Diğer
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE