Kurumsal Açık Arşiv

Elazığ bölgesinde tüketime sunulan et ve süt ürünlerinde nitrat ve nitrit düzeylerinin belirlenmesi / null


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor DOÇ. DR. İBRAHİM PİRİNÇCİ
dc.contributor.author KADİR SERVİ
dc.date.accessioned 2019-06-03T17:14:26Z
dc.date.available 2019-06-03T17:14:26Z
dc.date.issued 1991
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/14212
dc.language.iso Türkçe
dc.title Elazığ bölgesinde tüketime sunulan et ve süt ürünlerinde nitrat ve nitrit düzeylerinin belirlenmesi / null
dc.contributor.YOKID 17239
dc.relation.publishinghaddress Farmakoloji ve Toksikoloji (Veterinerlik) Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE