Institutional Open Archives

Elazığ bölgesinde tüketime sunulan et ve süt ürünlerinde nitrat ve nitrit düzeylerinin belirlenmesi / null


Show simple item record

dc.contributor.advisor DOÇ. DR. İBRAHİM PİRİNÇCİ
dc.contributor.author KADİR SERVİ
dc.date.accessioned 2019-06-03T17:14:26Z
dc.date.available 2019-06-03T17:14:26Z
dc.date.issued 1991
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/14212
dc.language.iso Türkçe
dc.title Elazığ bölgesinde tüketime sunulan et ve süt ürünlerinde nitrat ve nitrit düzeylerinin belirlenmesi / null
dc.contributor.YOKID 17239
dc.relation.publishinghaddress Farmakoloji ve Toksikoloji (Veterinerlik) Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

University of Fırat
23119
Elazığ-Merkez
TURKEY