dc.contributor.advisor | PROF. DR. BAHRİ PATIR | |
dc.contributor.author | OĞUZ KAYA | |
dc.date.accessioned | 2019-06-03T16:41:55Z | |
dc.date.available | 2019-06-03T16:41:55Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11508/12931 | |
dc.language.iso | Türkçe | |
dc.title | Elazığ ilinde satışa sunulan hayvansal peynir mayalarının mikrobiyal ve bazı kalite özelliklerinin incelenmesi / Investigation of microbial and some quality characteristics of animal origin rennets products provided for sales in Elazig | |
dc.contributor.YOKID | 10207570 | |
dc.relation.publishinghaddress | Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı | |
dc.published.type | Ulusal |
Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE