Kurumsal Açık Arşiv

Elazığ ilinde satışa sunulan hayvansal peynir mayalarının mikrobiyal ve bazı kalite özelliklerinin incelenmesi / Investigation of microbial and some quality characteristics of animal origin rennets products provided for sales in Elazig


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor PROF. DR. BAHRİ PATIR
dc.contributor.author OĞUZ KAYA
dc.date.accessioned 2019-06-03T16:41:55Z
dc.date.available 2019-06-03T16:41:55Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/12931
dc.language.iso Türkçe
dc.title Elazığ ilinde satışa sunulan hayvansal peynir mayalarının mikrobiyal ve bazı kalite özelliklerinin incelenmesi / Investigation of microbial and some quality characteristics of animal origin rennets products provided for sales in Elazig
dc.contributor.YOKID 10207570
dc.relation.publishinghaddress Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE