dc.contributor.advisor | PROF. DR. MEHMET ÇALICIOĞLU | |
dc.contributor.author | SEVGİ ATAŞ | |
dc.date.accessioned | 2019-06-03T16:41:54Z | |
dc.date.available | 2019-06-03T16:41:54Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11508/12913 | |
dc.language.iso | Türkçe | |
dc.title | Piliç sosislerinin raf ömrüne modifiye atmosfer paketleme koşullarında biyokoruyucu kültür uygulamasının etkisi / Effect of bi?opreservati?ve cultures and modi?fi?ed atmosphere packagi?ng on the shelf li?fe of chi?cken cocktai?l sausage | |
dc.contributor.YOKID | 10201884 | |
dc.relation.publishinghaddress | Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı | |
dc.published.type | Ulusal |
Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE