Kurumsal Açık Arşiv

The effects of sodium lactate, lactic acid and acetic acid, alone or in combination, on improving the shelf life of chicken drumstick and the survival of Salmonella spp. inoculated on the chicken drumstick / Sodyum laktat, laktik asit ve asetik asidin tek başına veya kombinasyon halinde kullanılmalarının tavuk butlarının raf ömrü ve Salmonella spp.'lerinin canlılığı üzerine etkileri


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor DOÇ. DR. OSMAN İRFAN İLHAK
dc.contributor.author GORAN ALI HABEEB HABEEB
dc.date.accessioned 2019-06-03T16:41:52Z
dc.date.available 2019-06-03T16:41:52Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/12894
dc.language.iso İngilizce
dc.title The effects of sodium lactate, lactic acid and acetic acid, alone or in combination, on improving the shelf life of chicken drumstick and the survival of Salmonella spp. inoculated on the chicken drumstick / Sodyum laktat, laktik asit ve asetik asidin tek başına veya kombinasyon halinde kullanılmalarının tavuk butlarının raf ömrü ve Salmonella spp.'lerinin canlılığı üzerine etkileri
dc.contributor.YOKID 10184103
dc.relation.publishinghaddress Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE