Institutional Open Archives

The effects of sodium lactate, lactic acid and acetic acid, alone or in combination, on improving the shelf life of chicken drumstick and the survival of Salmonella spp. inoculated on the chicken drumstick / Sodyum laktat, laktik asit ve asetik asidin tek başına veya kombinasyon halinde kullanılmalarının tavuk butlarının raf ömrü ve Salmonella spp.'lerinin canlılığı üzerine etkileri


Show simple item record

dc.contributor.advisor DOÇ. DR. OSMAN İRFAN İLHAK
dc.contributor.author GORAN ALI HABEEB HABEEB
dc.date.accessioned 2019-06-03T16:41:52Z
dc.date.available 2019-06-03T16:41:52Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/12894
dc.language.iso İngilizce
dc.title The effects of sodium lactate, lactic acid and acetic acid, alone or in combination, on improving the shelf life of chicken drumstick and the survival of Salmonella spp. inoculated on the chicken drumstick / Sodyum laktat, laktik asit ve asetik asidin tek başına veya kombinasyon halinde kullanılmalarının tavuk butlarının raf ömrü ve Salmonella spp.'lerinin canlılığı üzerine etkileri
dc.contributor.YOKID 10184103
dc.relation.publishinghaddress Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

University of Fırat
23119
Elazığ-Merkez
TURKEY