dc.contributor.advisor | PROF. DR. İBRAHİM HALİL ÇERÇİ | |
dc.contributor.author | AYDIN EROCAĞI | |
dc.date.accessioned | 2019-06-03T16:41:52Z | |
dc.date.available | 2019-06-03T16:41:52Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11508/12893 | |
dc.language.iso | Türkçe | |
dc.title | Pazar dışı karpuzlardan üretilen konserve karpuz püresi ve suyunun etlik bıldırcın rasyonuna katılma olanaklarının araştırılması / Investigation of participation opportunities of preserved watermelon pures and watermelon juice produced from market out watermelon in broiler quail ration | |
dc.contributor.YOKID | 10183422 | |
dc.relation.publishinghaddress | Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları Anabilim Dalı | |
dc.published.type | Ulusal |
Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE