Institutional Open Archives

Pazar dışı karpuzlardan üretilen konserve karpuz püresi ve suyunun etlik bıldırcın rasyonuna katılma olanaklarının araştırılması / Investigation of participation opportunities of preserved watermelon pures and watermelon juice produced from market out watermelon in broiler quail ration


Show simple item record

dc.contributor.advisor PROF. DR. İBRAHİM HALİL ÇERÇİ
dc.contributor.author AYDIN EROCAĞI
dc.date.accessioned 2019-06-03T16:41:52Z
dc.date.available 2019-06-03T16:41:52Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/12893
dc.language.iso Türkçe
dc.title Pazar dışı karpuzlardan üretilen konserve karpuz püresi ve suyunun etlik bıldırcın rasyonuna katılma olanaklarının araştırılması / Investigation of participation opportunities of preserved watermelon pures and watermelon juice produced from market out watermelon in broiler quail ration
dc.contributor.YOKID 10183422
dc.relation.publishinghaddress Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

University of Fırat
23119
Elazığ-Merkez
TURKEY