Kurumsal Açık Arşiv

Dondurma üretiminde bal kabağı kullanımı ve kalitesi üzerine etkisi / Use of pumpkin in ice cream production and its effect on quality


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor PROF. DR. ALİ ARSLAN
dc.contributor.author AYŞE YILDIZ
dc.date.accessioned 2019-06-03T16:41:51Z
dc.date.available 2019-06-03T16:41:51Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/12885
dc.language.iso Türkçe
dc.title Dondurma üretiminde bal kabağı kullanımı ve kalitesi üzerine etkisi / Use of pumpkin in ice cream production and its effect on quality
dc.contributor.YOKID 10165766
dc.relation.publishinghaddress Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE