Kurumsal Açık Arşiv

Elazığ'da satışa sunulan şavak tulum peynirlerinin aflatoksin M 1 (AFM1) ve bazı kimyasal parametreler bakımından incelenmesi / Investigation of savak tulumi cheese sold in elazig for aflatoxin M1 (AFM1) and for some chemical parameteres


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor PROF. DR. GÜLSÜM ÖKSÜZTEPE
dc.contributor.author SÜMEYYE ERKAN
dc.date.accessioned 2019-06-03T16:41:48Z
dc.date.available 2019-06-03T16:41:48Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/12848
dc.language.iso Türkçe
dc.title Elazığ'da satışa sunulan şavak tulum peynirlerinin aflatoksin M 1 (AFM1) ve bazı kimyasal parametreler bakımından incelenmesi / Investigation of savak tulumi cheese sold in elazig for aflatoxin M1 (AFM1) and for some chemical parameteres
dc.contributor.YOKID 10155344
dc.relation.publishinghaddress Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE